Gratis seminar om sosiale medier

Lørdag 27. april inviterer Music Ecosystems Inner Scandianvia (MECO) til seminar om PR og markedsføring i musikkbransjen. Arrangementet er kostnadsfritt og varer fra kl 11:30 til 18:00, inkludert gratis lunsj.

MECO jobber med utvikling av musikkbransjen i Hedmark og Värmland. Fokuset er populærmusikk i samarbeid med nye medier, og hvordan de endrer musikkbransjen. Prosjektet er i samarbeid mellom Karlstads universitet, Høgskolen i Innlandet og Studiefrämjandet. Finansieringen kommer fra Interreg-midler, Hedmark fylkeskommune, Arvika kommun og Region Värmland.

Lørdag 27. april kl 11:30 til 18:00 inviteres musikere fra Hedmark og Värmland til gratis seminar i Høyskolens lokaler i Kongsvinger sentrum.

Litt om foredragsholderne

Petter Seander har siden 2011 drevet det Stockholmsbaserte PR-byrået Birds Will Sing For You som driver med markedsføring og management innenfor kultur – og underholdningsbransjen. Foredraget ”Bilden av dig själv” fokuserer på hvordan du som artist kan forbedre sjansene for å slå gjennom, hvordan man kan planlegge sin karriere, og hvordan man kommuniserer rundt seg selv som artist.

Pernille Dragsten Holden har fem års erfaring som digital markedsførings strateg i Phonofile, med ansvar for digitale markedsføringskampanjer for artister og plateselskap. Nå er hun daglig leder og rådgiver i konsulentselskapet Longyear United. Pernille går gjennom ”do’s and dont’s” på Facebook og Instagram samt hvordan sette opp en kampanje på de samme plattformene.

Les mer om seminaret og meld deg på her